AKN'siz İnternet Fiyatları

 Herkese tekrardan merhabalar bu yazımda yeni yılda yani 1 Ocak 2019'da kalkacak olan AKK/AKN(Adil Kullanım Kotası/Noktası) hakkında biraz bilgi vermek istiyorum fiyatların nasıl olacağı,hangi firmalarım nasıl bir fiyat politikası izleyeceği,yeni kampanyalar bu kampanyalardan kimler faydalanabilir.

Turkcell Superonline


 Turkcell'in yeni internetsiz internet fiyatları taahhütlü olup olmamanıza göre çok fazla değişiklik gösteriyor.


 Kampanya fiyatından faydalanabilmeniz için 11 Eylül-1 Ocak tarihleri arasında başvuru yapmış olmanız gerekiyor.Bence Türkcell'in kampanyalı fiyatları çok pahalı değil fakat yılbaşında sonra gerçekten fiyatların cep yakacağı kesin.

Türk Telekom




 Türk Telekom geçen günlerde limitsiz internet çağı adında bir kampanya altında yeni yıldaki internet fiyatlarını sitesinde paylaştı fakat daha sonra fiyatların çok fazla tepki çekmesi üzerine sitesinden kaldırmıştı.Bugün ise kampanyaya sitesinde tekrar yer verdi fakat bu sefer fiyatları koymayı tercih etmedi.Kaldırılan fiyatlar ise şu şekilde:

4 mbps 59,90
6 mbps 69,90
8 mbps 79,90
16 mbps 92,90
24 mbps 119,90
35 mbps 149,90
50 mbps 249,90
100 mbps 335,90

 Evet fiyatlar bu şekilde içtenlikle çok pahalı olduğunu söyleyebilirim önceden 16 mbps hızında internet kullanan birisi kotası dolunca hızı 5 mbps 'ye düşüyordu ve buna 69,90 ödüyordu fakat yılbaşından sonra 69,90'a sadece 6 mbps hızında internet kullanabilecek.

  Ayrıca bu kampanya da şöyle sevindirici bir cümle yer alıyor:'Mevcut müşterilerimiz 1 Ocak’tan itibaren mevcut paketlerinin hızında ve ek hiçbir ücret ödemeden limitsiz internetten faydalanabilecek.'.


Türknet





  Şimdi Gelelim kullanıcıların genelde daha memnun olduğu internet sağlayıcısına Türknet'te zaten akk yoktu ve yeni yıldan itibaren de olmamaya devam edecek.Evinizin bulunduğu konuma göre 100 mbps internet 64,99 bu fiyat diğer internet sağlayıcılara göre gerçekten çok düşük ve Türknet kullanıcıları gerçekten bu fiyattan ve hizmetten memnunlar.Benim görüşüm de bu yönde.

 Ayrıca Vodafone hala yeni yıldaki internet fiyatları hakkında bir açıklama yapmadı.


 Benim görüşüme göre şuan da yani 2018 yılında en sorunsuz ve en uygun fiyatlı internet sağlayıcısı Türknet'ti yeni yılda da öyle olacak gibi görünüyor.

Yorumlar

  1. If you're attempting to lose fat then you certainly need to jump on this brand new custom keto meal plan diet.

    To design this keto diet service, licenced nutritionists, fitness trainers, and top chefs joined together to produce keto meal plans that are productive, convenient, economically-efficient, and fun.

    From their first launch in January 2019, hundreds of individuals have already remodeled their body and health with the benefits a proper keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto meal plan diet.

    YanıtlaSil
  2. Altyapısız internet hizmeti için hemen tıklayın: https://www.altyapisizinternet.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eclipse Tema Değiştirme

Java'da Döngüler

Java'da Tip Dönüşümleri(Type Casting)